Keurmerken

Veiligheid belangrijkste uitgangspunt

Alhra Kozijnen is een onderdeel van de Alhra Groep en bestaat inmiddels 30 jaar. Dit dynamische bedrijf houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas. Zo leveren en monteren wij naast glas ook balustrades, glazen wanden, spidergevels of beloopbaar glas. Ruime kennis en ervaring is aanwezig om uw doel te bereiken, zoals een hoger energielabel of montage op grote hoogte. Alhra Kozijen heeft gekwalificeerde medewerkers die de leveringen en werkzaamheden vakkundig uitvoeren.

Politie keurmerk

Dankzij ramen en deuren die voldoen aan het ‘Politie keurmerk’, weet u dat u kwaliteitsproducten krijgt. Dit geldt voor zowel de sloten als de montage van ramen en deuren.

VCA Veiligheid

VCA staat voor ‘Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers’ (VGM Checklist Aannemers). Omdat een glasbedrijf werkzaamheden met een verhoogd risico uitvoeren, is dit certificaat vereist om de werkzaamheden te kunnen en mogen uitvoeren. Dankzij onze VCA-certificering kunt U rekenen op een veilige uitvoering van de werkzaamheden.

Komo keurmerk

De kozijnen die Alhra levert en plaatst zijn door de leveranciers KOMO-gecertificeerd en volgens NEN norm gemonteerd. Dit geeft U de zekerheid van een goed geplaatst kozijn en de best mogelijke garantie op uw product.

SKG

SKG is de afkorting voor stichting kwaliteit gevelbouw. Deze instantie zorgt al meer dan 30 jaar voor certificering in de bouw. Het is een onafhankelijk orgaan welke de kwaliteit van producten, systemen en processen inspecteert en beoordeeld. Een certificering van SKG geeft de klant het vertrouwen dat het met een uitstekend bedrijf/product in zee gaat. Belangrijk om te vermelden is dat SKG onpartijdig en objectief bedrijven beoordeeld in hun bedrijfsprocessen. SKG gaat hierbij enorm zorgvuldig te werk. Meer informatie over SKG.

Alhra levert producten die gekeurd zijn door SKG, hiermee leveren we bewezen uitstekende kwaliteit producten. Hiermee heeft u de zekerheid dat u goede producten aanschaft gekeurd door SKG. Wilt u meer informatie over de producten van Alhra en de SKG keuringen? Neem dan snel contact op!

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring