Onderhoudsmonteur Reparatie

Onderhoudsmonteur

Wij zijn op zoek naar een Reparatie- en Onderhoudsmonteur voor Alhra Kozijn Herstel.
De Alhra Groep bestaat uit een Glas – Kozijnen – Services en Kozijn Herstel afdeling.

Werkgebied

Regio Groot-Rotterdam

Woonachtig

Regio Groot-Rotterdam

Functie

Onderhoudsmonteur – Reparatie en Onderhoud

Functie omschrijving

Ben jij een breed inzetbare vakman en heb jij ervaring met verschillende soorten raam en deursystemen?  Kijk jij verder dan alleen dat ene probleem? Of het om onderhoud, reparatie of monteren gaat, jij draait je hand er niet voor om!

Als Onderhoudsmonteur maak je dagelijks nieuwe dingen mee. Het is een afwisselende baan, waarin je elke dag in een andere werkomgeving werkt. Jij vind het leuk om steeds nieuwe mensen te leren kennen en zowel collega’s als bewoners zien je dan ook graag komen. Jij bent daarom breed inzetbaar. Een voorbeeld uit je verantwoordelijkheden:

  • Het zelfstandig uitvoeren van reparatie werkzaamheden aan ramen, deuren en kozijnen van aluminium, houten en kunststof

Functie profiel

Jij bent een kei in het afstellen van ramen, deuren en schuifpuien, repareert ook kapot beslag en handgrepen e.d. Deze werkzaamheden vind je leuk en daar wil je meer mee doen. Je bent vriendelijk ingesteld, beschikt over een voldoende vaardigheden om mensen de problemen uit te leggen. Uiteraard beschik je al over een VCA-diploma.

Functie eisen

  • LBO+/MBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Met relevante werkervaring
  • Vooral contact met bewoners is belangrijk
  • In het bezit van rijbewijs B en/of BE

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Tevens beschik je over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en een sterke persoonlijkheid met oog naar je medemens. Je bent service- en klantgericht, gedreven en je neemt zelf ook initiatief.

Wij bieden

Alhra biedt een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen een prettige en moderne werkomgeving. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Er is tevens voldoende aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei binnen de organisatie, waarbij teamgeest, prestaties en resultaten belangrijk zijn. Uiteraard krijg je de beschikking over een wagen.

Heb jij interesse en voldoe jij aan de bovenstaande eisen?
Graag je uitgebreide motivatie met CV sturen naar;

Alhra Kozijn Herstel
Thurledeweg 119
3044 ER Rotterdam
T.a.v. Afd- Personeelszaken of mailen aan info@alhra.nl