Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Uw Partner in Montage

Uw partner sinds 1989 Monteurs met zeer ruime ervaring
Montage van gevelelementen Allround service bedrijf
Voor elke klant een passende oplossing Montage op hoogte

Alhra Services is een onderdeel van de Alhra Groep en en is verantwoordelijk voor aanneming van kozijnmontage in zijn breedste vorm. Alhra Services is ervaren in zowel grootschalige projecten, bijvoorbeeld op onderhoudswerkzaamheden op grote hoogte. Dankzij de jarenlange ervaring en samenwerking met diverse aanverwante disciplines wordt U bij de Alhra groep volledig ontzorgd. Onze gekwalificeerde servicemonteurs staan altijd voor U klaar, geen project is te groot!

Wegens het voorjaar zijn wij gesloten op tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, dag na Hemelvaart
en op tweede Pinksterdag.

Alhra Services houdt zich bezig met het aanbieden van montage capaciteit voor plaatsing van aluminium en kunststof gevelelementen, vliesgevels, gevelbeplatingen, hardglas constructies, Spider gevels, Profilit gevels, structurele en klimaat gevels en alle overige voorkomende gevel constructies uitgevoerd door monteurs met zeer ruime ervaring.

Maatschappelijk partner Stichting Eendracht

Alhra Services is officieel maatschappelijk partner van Stichting Eendracht. De stichting organiseert verschillende goede doelen reizen voor een breed scala aan doelgroepen! Zoals ze zelf al beschrijven is het Eendracht-concept op zichzelf al origineel. De ruim 300 vrijwilligers houden met een enorme gedrevenheid en ongelofelijk veel enthousiasme zeilschip Eendracht in de vaart.

Met al die menskracht kan Stichting Zeilschip Eendracht zich inzetten voor (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen. Letterlijk jong en oud de wind in de zeilen bieden.

Inhuren montage capaciteit

Montage-capaciteit voor plaatsing van o.a. aluminium en kunststof gevelelementen
Ervaren monteurs en hoogwaardige kwaliteit

Met enige trots kunnen wij melden dat het “recht toe – recht aan” werk meestal niet aan ons wordt uitbesteed waar het montage projecten betreft, maar dat wij de meer gecompliceerde opdrachten ontvangen. Alhra Services heeft zich dan ook in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een Allround volledig zelfvoorziend service bedrijf, waarvoor geen enkel project te groot, te klein of te complex is.

De missie van Alhra Services

Bij Alhra staan kwaliteit en service altijd hoog in het vaandel. Door deze kernwaarden goed uit te dragen is de volgende missie opgesteld:

Door de gedegen vakkennis van Alhra en door het leveren van een goede service en een hoge kwaliteit kan het bedrijf de klant volledig ontzorgen. Hierdoor streeft Alhra ernaar de verwachtingen van de klant te overtreffen.

De route naar Alhra Services

Alhra Services is gevestigd op de Thurledeweg 121 in Rotterdam. Via deze link krijgt U de site waar de routebeschrijving van Google Maps staat vermeld: Routebeschrijving.

Fotoboek

Zoek binnen alhra.nl