Kies voor Kwaliteit, kies voor Alhra

Kozijnen

Kunststof kozijnen

Alhra Kozijnen levert kunststof kozijnen van diverse merken in de uitvoeringen vlak en verdiept (terug liggende raam vlakken), al deze ramen en deuren zijn KOMO gecertificeerd en leverbaar met het politie keurmerk veilig wonen. Uiteraard leveren wij zowel voor de renovatie als nieuwbouw aan particulier en bedrijf. Plaatsing geschiedt door onze eigen ervaren montage ploegen. Ook het kunststof kozijn kunnen wij leveren in het zogenaamde “Renaissance”  uitvoering leveren welke een zeer chique uitstraling toont.

Kunststof schuifpuien

Alhra Kozijnen levert kunststof schuifpuien in verschillende soorten en maten. Doordat er verschillende soorten kunststof schuifpuien zijn is het goed om van te voren te bedenken wat Uw wensen en behoeften zijn. Op basis van deze wensen en behoeften wordt een passend advies opgesteld. Dit zorgt ervoor dat Uw nieuwe schuifpui aan alle verwachtingen voldoet.

Kunststof schuifpuien hebben verschillende voor- en nadelen. Een kunststof schuifpui kan worden gemaakt in verschillende stijlen. Zo kan een kunststof schuifpui ook met bijvoorbeeld een ‘houten’ look worden gemaakt. Hierdoor past het bijvoorbeeld ook goed bij een wat ouder huis. Dit is echter niet het enige voordeel. Kunststof schuifpuien zijn namelijk ook erg duurzaam, goed isolerend en hebben weinig onderhoud nodig. Hiernaast zorgt het sterke kunststof dat Uw woning beter bestand is tegen inbraken. Om zeker te zijn dat Uw kunststof schuifpui echt minder inbraakgevoelig is kunt U bij Alhra Kozijnen navragen of Uw schuifpui het “Politiekeurmerk Veilig Wonen” bezit.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen worden door Alhra Kozijnen geleverd en geplaatst. Als U opzoek bent naar strakke, moderne en elegante kozijnen voor Uw woning dan zijn aluminium kozijnen de oplossing. Aluminium  ramen en deuren geven je een warm gevoel. Het elegante en stijlvolle aluminium kozijn boezemt vertrouwen en veiligheid in. Aluminium kozijnen hebben verschillende voordelen ten opzichte van kozijnen van andere materialen.

Alhra Kozijnen is leverancier van het welbekende merk Reynaers. Deze producent levert verschillende aluminium producten. Zo leveren zij als hoofdproducten aluminium kozijnen, ramen & deuren, schuifdeuren, gevels, zonweringen en veranda’s / serres. Tevens leveren zij als randproducten balustrades, horrensystemen, ventilatieroosters, luiken en zwembadomheiningen. Alhra Kozijnen is bekend met alle mogelijkheden. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Alhra Kozijnen levert aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in de vlakke en verdiepte series. Naast deze uitvoeringen leveren wij ook het zogenaamde “renaissance” model, een uitermate chique en stijlvol kozijn dat zeker een meerwaarde voor Uw kantoorpand of woning zal opleveren. Onze elementen voldoen aan de hoogste eisen. Alle producten zijn verkrijgbaar in de standaard Ral kleuren. Afwijkende kleuren op aanvraag. U wilt weten wat een “renaissance” model precies inhoudt of heeft vragen over alle mogelijkheden bij Alhra Kozijnen voor aluminium kozijnen? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch kan dit via 010 – 477 7596, per mail kunt U ons via info@Alhra.nl bereiken. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Aluminium schuifpuien

Aluminium schuifpuien worden door Alhra Kozijnen in verschillende soorten en maten geleverd en geplaatst. Alhra is leverancier van het bedrijf Reynaers. Reynaers is leverancier van aluminium kozijnen en levert dus ook aluminium schuifpuien. Alhra staat voor kwaliteit en wil daarom ook leveranciers die hoogwaardige kwaliteit leveren. Hierbij voorzien we U graag van een goed advies, zodat U de schuifpui krijgt die voldoet aan Uw wensen en behoeften.

Voor meer informatie over aluminium schuifpuien en de overige mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met Alhra Kozijnen. Klik hier voor ons contactformulier! Onderstaand verschillende Reynaers folders, wij leveren al deze producten aan U:

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring

    Bekijk ons project in Gouda