Zoekt U een glashandel actief in Henrik Ido Ambacht?

Bent u op zoek naar een glasspecialist in Henrik Ido Ambacht? Alhra Glas is dé glasspecialist voor Henrik Ido Ambacht. Met onze vestiging in de Spaanse Polder zijn wij altijd goed bereikbaar en kunnen we snel bij u ter plekke zijn. Wij leveren vrijwel alle soorten glas. Zo leveren wij onder andere enkel glas, dubbel glas, isolatieglas, gelaagd glas / veiligheidsglas en gehard glas. De glashandel beschikt over gekwalificeerde medewerkers die de leveringen, plaatsingen en overige werkzaamheden vakkundig voor u kunnen uitvoeren.

  • Onder andere enkel glas, figuurglas, draadglas en veiligheidsglas op voorraad!
  • Wij plaatsen ook glazen wanden, vloeren en vergelijkbare toepassingen
  • Snel aan u geleverd!
  • Vakkundig geplaatst door ervaren glaszetters!

Tevens leveren wij in een grote omtrek om de stad Rotterdam. Ons pand ligt langs de snelweg en zo kunnen wij in veel gevallen snel ter plekke zijn.

Uw glasspecialist met gecertificeerde glaszetters

Mocht u opzoek zijn naar een specialist in Henrik Ido Ambacht dan bent u bij Alhra Glas aan het juiste adres. Bent u dus opzoek naar een glasplaatje, veiligheidsglas of wilt u uw gehele woning beter isoleren met dubbel glas? Wij maken graag een prijs en geven u advies. Dit kan gemakkelijk via ons aanvraagformulier! Ook monteren wij glazen toepassingen, zoals glazen vloeren, luifels, deuren, wanden en vele andere toepassingen. Heeft u nog vragen dan kunt u uw gegevens achterlaten via ons contactformulier.

Maatschappelijk partner Stichting Eendracht

Alhra Glas is officieel maatschappelijk partner van Stichting Eendracht. De stichting organiseert verschillende goede doelen reizen voor een breed scala aan doelgroepen! Zoals ze zelf al beschrijven is het Eendracht-concept op zichzelf al origineel. De ruim 300 vrijwilligers houden met een enorme gedrevenheid en ongelofelijk veel enthousiasme zeilschip Eendracht in de vaart.

Met al die menskracht kan Stichting Zeilschip Eendracht zich inzetten voor (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen. Letterlijk jong en oud de wind in de zeilen bieden.

Glas offerte aanvragen

Klik hier

Contact

    Bekijk hier onze privacyverklaring