Glashandel Alhra Rotterdam

Alhra Glas levert en plaatst vrijwel alle soorten glas!
Snel uit voorraad geleverd! O.a. enkel glas, veiligheidsglas, draadglas en figuurglas
Kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij zijn te bereiken op 010 – 477 75 96!

Alhra Glas is een onderdeel van de Alhra Groep. Dit bedrijf houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas. Zo leveren wij onder andere enkel glas, isolatieglas, gelaagd glas / veiligheidsglas en gehard glas. De glasspecialist in Rotterdam beschikt over gekwalificeerde glaszetters die de leveringen, plaatsingen en overige werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren. Onze specialiteit(en) bestaan o.a. uit het plaatsen van glas in de renovatie waar het enkel glas vervangen wordt voor nieuw isolatieglas, maar ook nieuwbouw is ons op het lijf geschreven. Hierbij maken wij gebruik van allerlei glassoorten en glascombinaties voor toepassingen in woningen, winkels, sporthallen, kantoren, scholen, liftschachten, glasgevels enz. Zoekt u een Glaszetter, dan bent U bij Alhra Glas aan het juiste adres.

Alhra Glas levert vrijwel alle soorten glas

Alhra Glas, dé glasspecialist uit Rotterdam heeft uitstekende contacten met (glas) fabrikanten van top producten; wij kunnen U dan ook van nagenoeg alle glassoorten de gewenste certificaten leveren.

Alhra Glas levert glas voor alle specifiek wensen op buitengevel en binnenwanden gebied. We zoeken voor U naar de juiste oplossing. Een voorbeeld van een oplossing op maat is het installeren van een alarm in Uw glas. Hiernaast kunt U ook voor voorzetramen, gebogen glas, glas in lood, brandwerend glas. Ook voor inmeetwerk en uitvoering kunt U ons onze contactgegevens benaderen. Wij zullen Uw totale glasproject tot een goed einde begeleiden! Tevens leveren wij in een grote omtrek om de stad Rotterdam, met ons pand liggen we langs de snelweg en zo kunnen wij in veel gevallen snel ter plekke zijn. Kijk voor ons gehele werkgebied hier!

Waarom kiezen voor Alhra Glas?

Voor al uw glas kunt U bij Alhra Glas terecht!
We leveren snel uit voorraad, zo hebben we o.a. enkel glas, veiligheidsglas, draadglas en figuurglas voor U klaar liggen!
We streven altijd naar kwaliteit en doordat we glas groot kunnen inkopen en meerdere leveringen per week ontvangen kunnen wij het glas inkopen voor een lage prijs. Deze lage prijs rekenen we uiteraard door aan onze klanten. Kwaliteit voor een scherpe prijs dus!
Een mooie glasshowroom waarin U producten eerst kunt zien voordat U ze bij ons koopt

Als glasspecialist zijn wij actief in o.a. Zuid-Holland

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Bezoek de showroom

Op werkdagen van 08:00 tot 16:30 uur

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring