Glazen trap

Uw glazen trap en trapleuning op maat
Stijlvolle en ruimtelijke oplossing voor in woning of bedrijf
Bel of mail ons voor meer informatie

Een glazen trap en leuning op maat

Een glazen trap is een stijlvolle oplossing voor Uw woning of bedrijf en draagt tevens bij aan meer ruimte en sfeer. Alhra Glas te Rotterdam werkt met verschillende systemen die ervoor zorgen dat de balustrade veilig en stevig is. Naast de stevige constructie gebruikt Alhra Glas altijd de juiste glassoort om de veiligheid te kunnen waarborgen, denk hierbij aan gehard glas of veiligheidsglas, hierdoor biedt de gehele constructie een veilig gevoel.

“Een glazen balustrade voor een stijlvolle uitstraling!”

Een glazen trap op maat

Een glazen trap is in vrijwel elke situatie anders en het is dan ook belangrijk dat er van te voren goed wordt gekeken naar welke aspecten er zijn voor de desbetreffende situatie. De veiligheid is natuurlijk een van de belangrijkste aspecten van een glazen trap en hierom kijkt Alhra Glas altijd per situatie wat voor type constructie en soort glas wordt gekozen. Bent u dus op zoek naar een glazen trap op maat dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van de medewerkers van Alhra Glas. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 010-4777 596, mailadres info@alhra.nl of u kunt altijd even langskomen bij ons in de showroom in Rotterdam. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via de website!

Glazen balkon balustrade

Tegenwoordig hebben veel woningen in Nederland een balkon. Om optimaal te genieten van uw balkon is het prettig dat er een gehele afsluiting komt, dit beschermt u namelijk tegen koude wind. Door voor deze afscheiding glas te gebruiken behoudt u een goed uitzicht en zorgt u dat er nog steeds genoeg licht in uw woning komt. Een glazen balkon balustrade komt dan ook steeds vaker voor! Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.