Glazen binnendeur

Op zoek naar glazen binnendeuren?
Bel 010 – 4777 596 voor informatie of een prijsaanvraag!
Goede service na levering!

gehard glazen binnendeurenHet uitzoeken van de juiste (glazen) binnendeuren is soms lastiger dan het kiezen van bijvoorbeeld een voordeur. Dit komt omdat een binnendeur goed moet passen bij uw interieur. Om te zorgen dat er een binnendeur is die precies past bij uw wensen en behoeften zijn er veel verschillende soorten en maten. Alhra Glas te Rotterdam levert en plaatst deze verschillende soorten voor u op maat. Denk hierbij aan verschillende soorten scharnieren. Ook de deur zelf kan in verschillende soorten geleverd worden, denk hierbij aan een matte binnendeur of juist een glasheldere. Kortom: Als u kiest voor een glazen binnendeur (op maat) dan bent u bij Alhra aan het juiste adres. Uw glazen binnendeur moet natuurlijk precies passen bij uw woning. Juist daarom bieden wij veel verschillende soorten aan en kunnen wij ons aanbod precies naar uw wensen en behoeften leveren. Vraag naar de vele mogelijkheden!

“Ik wil graag een scherpe offerte voor een glazen binnendeur”
LET OP: Bij het aanvragen van een offerte zit u nergens aan vast! Het is dus geheel vrijblijvend.

Gehard glazen binnendeuren bij Alhra Glas

Glazen binnendeurZoals hierboven al vermeld zijn er veel verschillende soorten en maten binnendeuren. Zo zijn er strakke en moderne deuren die goed passen bij modern ingerichte woningen. Heeft u een sfeervolle en authentieke woning? Ook dan zijn er binnendeuren die daar goed bij passen. Natuurlijk moet er wel goed worden gedacht aan de veiligheid. Hierom leveren wij gehard glazen binnendeuren. Gehard glas is tot wel 7x sterker dan ‘gewoon’ enkel glas. Hierdoor breekt het glas niet snel, toch is er bij een glazen deur kans op breuk. Mocht het glas breken geeft de keuze voor gehard glas een veilig gevoel. Aan dit glas kan men zich moeilijk snijden. Er blijven namelijk geen grote scherven over en de scherven zijn niet zo scherp als bij bijvoorbeeld enkel glas. Vraag voor meer informatie over de veiligheid informatie bij één van onze gespecialiseerde medewerkers.

Let op: Wilt u een deur met motief? Dat kan, lever dan graag een tekening bij ons aan! Dan kunnen wij kijken naar de productiemogelijkheden.

Glazen binnendeuren prijzen

Voordat U kiest voor een glazen binnendeur wilt u uiteraard de prijs duidelijk van te voren weten. Wij van Alhra maken van te voren altijd een duidelijke en scherpe offerte. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onvoorziene kosten te staan. Maar hoeveel kost nou een glazen binnendeur? De prijs voor een glazen binnendeur varieert sterk. Zo is de maat van belang, maar ook het desbetreffende uiterlijk wat moet worden meegegeven is belangrijk voor de kosten van de productie. In onze showroom hebben wij echter wel enkele voorbeelden waarvan wij de prijs direct aan u kunnen doorgeven. Heeft u echter speciale wensen naar een glazen binnendeur op maat? Dan bieden wij u deze aan in een geheel vrijblijvende offerte. Kom dus gerust eens langs in onze showroom!

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies bij het kiezen van dé glazen deur die bij uw interieur past. Neem voor meer informatie over de juiste glazen binnendeur vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch altijd te bereiken op 010-4777596. Natuurlijk kunt u ook altijd gelijk geheel vrijblijvend een offerte aanvraagformulier invullen.

Fotoboek