Alhra Glas heeft een nieuwe snijtafel!

Oude snijtafel Hegla

Na ruim 27 jaar trouwe dienst hebben wij afscheid genomen van onze ‘oude’ Hegla gelaagde snijtafel. Een snijtafel die altijd goed voor ons is geweest en altijd zijn best heeft gedaan. De laatste jaren heeft ‘hij’ keihard gewerkt en ons nimmer in de steek gelaten.

Echter, tijden veranderen, processen optimaliseren en moeten sneller en acuut reageren. De ‘oude’ snijtafel kon het voor ons niet meer bijbenen, dus moesten we verder kijken.

Onze ‘oude‘ snijtafel heeft een nieuwe plekje gevonden bij onze zuiderburen waar een collega bedrijf zeker nog vele jaren plezier van deze snijtafel zal hebben.

Nieuwe snijtafel Intermac

Met een afscheid volgt er natuurlijk ook een welkom. Na maanden in spanning is dan eindelijk onze nieuwe snijtafel geïnstalleerd en bedrijfsklaar. Onze productiemannen lopen de gehele dag met een grote glimlach op hun gezicht, een verademing.

Optimaliseren en sneller handelen is een win-win situatie voor ons, maar zeker ook voor onze trouwe cliënten.

Onze Intermac is ontworpen voor snijlijnen die op meerdere shifts kunnen werken. Dit betekent dat deze tafel naast de enkele ruit ook kan worden gebruikt om grote volumes te verwerken. Hierdoor word tijd, geld en duurzaamheid optimaal benut.

De tafel wordt beheerd en gestuurd door een optimalisatie software. Deze software bezit een breed scala aan technologieën en kan dus de meest uiteenlopende opdrachten uitwerken. Zo goed als elke centimeter van de snijtafel en een glasblad kan hierdoor benut worden.

Kortom, een high tech machine van deze moderne tijd waar alles draait om snelheid en accuraat snijden! Op naar nog meer duurzame en digitale ontwikkelingen!

Datum: November 2020

Fotoboek

naar overzicht