De Euromast in Rotterdam

Rotterdam, een wereldstad!

Als Rotterdams bedrijf zijn we trots op onze stad. In onze geschiedenis van Alhra Glas BV hebben wij in onze mooie stad (en natuurlijk ver daar omheen) vele mooie opdrachten mogen uitvoeren.

Stuk voor stuk opdrachten waar we elke dag nog steeds trots op zijn, groot of klein….
Maar voor elk bedrijf zijn er bepaalde opdrachten die net even apart zijn en die je graag in je orderportefeuille wilt hebben.

Zo ontvingen wij in 2008 de opdracht van Smits Vastgoedzorg om een icoon van onze mooie stad te beglazen; de SS Rotterdam. Zelfs 12 jaar later zijn wij nog steeds ongelofelijk trots dat wij dit stoomschip hebben mogen beglazen.

Echter, als men het over het icoon van de stad heeft, is dat natuurlijk onze eigen Space Tower.

DE EUROMAST. Gebouwd in 1960 met een hoogte van toenmalig 107 meter en in 1970 de hoge opbouw geplaatst waardoor deze nu liefst 185 meter telt. Tegenwoordig niet meer het hoogste gebouw, maar zeker wel het meest bekende gebouw in de skyline van Rotterdam.

Als Rotterdams bedrijf zijn wij dan ook ongelofelijk trots dat wij deze opdracht, overigens wederom van Smits Vastgoedzorg, hebben mogen ontvangen om diverse beglazingswerkzaamheden uit te gaan voeren aan Rotterdams bekendste gebouw. Dus naast het icoon de SS Rotterdam is het nu de beurt aan de Euromast.

Onze vakmensen gaan de werkzaamheden starten op een hoogte van meer dan 100 meter, waarbij de suites als eerste worden voorzien van nieuw glas.

Onze trots en kwaliteit reikt naar een ongekende hoogte, dit jaar dus naar ruim 185 meter!

Alhra Glas BV

Trots op Rotterdam!

Zie hier de projecten-pagina.

naar overzicht

Terug

Naar het nieuws-overzicht

Locatie

    Parkhaven bij ‘Delfshaven’ in rotterdam

Alhra Glas levert & plaatst

Beglazing en asbestsanering

Status project

     Afgerond