Alhra is maatschappelijk partner van Stichting Eendracht!

De wind staat in de zeilen voor Alhra, want wij zijn welkom aan boord geheten bij Stichting Eendracht te Rotterdam!

Vorige week tekende onze eigen directeur Ferrie van Heusden het sponsorcontract aan boord van het prachtige zeilschip. Dit betekend dat wij officieel maatschappelijk partner zijn geworden van de Eendracht! Uiteraard kreeg onze directeur een rondleiding van een van de vrijwillige bemanningsleden. Hij kreeg alles te horen over de geplande goede doelen reizen die geankerd stonden voor deze zomer.

De stichting organiseert verschillende goede doelen reizen voor breed scala aan doelgroepen! Zoals ze zelf al beschrijven is het Eendracht-concept op zichzelf al origineel. De ruim 300 vrijwilligers houden met een enorme gedrevenheid en ongelofelijk veel enthousiasme zeilschip Eendracht in de vaart. Zij volgen net als de vaste bemanning alle nodige trainingen van veiligheid tot en met gastvrijheid en varen minimaal 10 dagen per jaar.

Met al die menskracht kan Stichting Zeilschip Eendracht zich inzetten voor (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen. Letterlijk jong en oud de wind in de zeilen bieden. Aan boord van zeilschip Eendracht inspireren zij de ander vooral om de teamspirit te bevorderen.  Te ervaren wat discipline, samenwerken, zelfrespect en vooral veilig voelen met U doet. Meer zelfvertrouwen, nieuwe vriendschappen ontdekken en even alle zorgen laten varen.

Dus bent U bijvoorbeeld op zoek naar een actief bedrijfsuitje of een unieke locatie voor een borrel of overnachting? Of bent U meer geïnteresseerd in één van de zeilreizen en wilt U een dag of weekend weg? Zeilschip Eendracht biedt een zee aan mogelijkheden voor al Uw zakelijke en particuliere arrangementen.

Wij zien een mooie samenwerking tegemoet!

Lees meer over de stichting op hun website.

Datum: september 2020

naar overzicht