Alhra glas B.V. plaatst diverse glazen projecten in het Sparta stadion te Rotterdam

Alhra Glas BV plaatst diverse glazen projecten in het Sparta Stadion te Rotterdam.

Zoals U weet is afgelopen jaar, de oudste betaalde voetbalclub, Sparta Rotterdam gepromoveerd naar de allerhoogste betaalde divisie in Nederland. Met de historie, alsmede een stadion waar Sparta over beschikt, behoren zij ook in deze hoogste divisie te acteren. Als Rotterdams bedrijf zijn wij dan ook trots dat wij de opdrachten gegund hebben gekregen van de oudste Rotterdamse voetbalclub, Sparta.

Een promotie gaat natuurlijk altijd met enkele aanpassingen gepaard, aanpassingen die nodig zijn om op dat hoogste niveau te mogen en te kunnen acteren.
Alhra Glas BV heeft in opdracht van Sparta Rotterdam o.a. onderstaande werkzaamheden mogen uitvoeren:
– een nieuwe, alleen uit glas bestaande, unit met meerdere glazen deuren waar o.a. de welbekende televisie-interviews worden afgenomen;
– een nieuw, volglazen, loket gerealiseerd bij de entree van het hoofdgebouw;
– op de tribune, ter hoogte van de Business Seats, hebben wij over een lengte van ruim 60 meter glazen tussenschermen gemonteerd;
– en als laatste hebben wij een isolatieglas ruit geplaatst, met een speciale, door Alhra glas BV ontwikkelde sparing, in het glas, voor de doorvoer van de diverse televisie- en radiobekabeling.

De foto’s geven een kleine impressie van de, naar volle tevredenheid van Sparta, uitgevoerde werkzaamheden.

De start van het seizoen van Sparta Rotterdam is voortvarend, op dit moment staan zij op een schitterende 6e plaats. Wij wensen Sparta Rotterdam dan ook veel succes gedurende de rest van dit seizoen. Een kampioenschap is ongetwijfeld te hoog gegrepen, maar met het schitterend stadion en de hulp van de ongelofelijk trouwe aanhang moet handhaving in het eerste jaar een zekerheid zijn.

Om U alvast in de Sparta stemming te laten komen:
Rood wit is onze glorie
rood wit zit ons in het bloed
bij neerlaag of victorie
bij voor of tegenspoed
rood wit gaat nooit verloren
en jaren nog hierna
zullen wij laten horen
S-P-A-R-T-A

Fotoboek

naar overzicht