Alhra Services en Alhra Kozijnen werken samen aan de Agnietenstraat in Gouda

Uitvoering werkzaamheden in samenwerking met Alhra Kozijnen

Aan de Agnietenstraat in Gouda zijn kantoorpanden verbouwd tot woningen. Wij zijn verheugd U te mogen mededelen dat Alhra Kozijnen de geweldige opdracht heeft gekregen om 211 kunststof kozijnen waarvan 38 stuks 30 minuten brandwerend uitgevoerd en 13 hef/schuifpuien te leveren en plaatsen in het oude kantoorpand aan de Agnietenstraat in Gouda. De kozijnen zijn geplaatst in 53 appartementen, die na de verbouwing van het kantoorpand beschikbaar zijn gesteld aan de woningmarkt.

Alhra kozijnen werkt graag mee in duurzame verbouwingen. In Nederland staan er relatief veel verdiepingen boven winkelcentra leeg. Het initiatief in Gouda om het oude kantoorpand te verbouwen tot appartementen zien wij als een goede zaak, mede omdat het verspilling van ruimte tegengaat.

Wij zijn daarom blij om in dit toonaangevende project een bijdrage te hebben mogen leveren. Een mooie bijkomstigheid is het gegeven dat de kunststof kozijnen 100% recyclebaar en volledig loodvrij zijn.

Naast het prachtige uiterlijk van de kozijnen, dragen de kunststof kozijnen mede bij aan goed geïsoleerde en energiezuinige woningen. Ook aan veiligheid is gedacht, aangezien 38 kozijnen brandwerend zijn uitgevoerd.

Update: klik hier om het laatste nieuws met foto’s van de eerste resultaten te bekijken van dit project.

Update februari 2018:

Het project bevindt zich in een afrondende fase. Naast de plaatsing van kunststof kozijnen door Alhra Kozijnen, heeft ook Alhra Services een bijdrage geleverd in dit project. Diverse onderhoudswerkzaamheden zijn door Alhra Services uitgevoerd. Ook heeft Alhra Services beglazing vernieuwd en er zijn enkele puien geplaatst.

Bekijk tevens het laatste nieuws over dit project. Klik hier voor het laatste nieuwsbericht met foto’s van de eerste resultaten.

 

naar overzicht