Kies voor kwaliteit, kies voor Alhra

Kies voor kwaliteit, kies voor Alhra

Keurmerken

De producten die Alhra Services gebruikt voldoen aan de eisen die worden gesteld door bekende keurmerken.

Politie Keurmerk

Zowel deuren als ramen dienen te voldoen aan algemene veiligheidsnormen. De onderdelen en kozijnen die wij gebruiken voldoen aan het Politie-keurmerk. Hierdoor kunt U rekenen op een veilig raam of deur. Het Politie-keurmerk bestaat er onder andere voor om woningen van preventieve maatregelen te voorzien tegen inbraak, vandalisme en andere vormen van criminaliteit. Het PKVW-keurmerk heeft bij Alhra Services vooral te maken met het hang- en sluitwerk van deuren en ramen.

KOMO

Alle gebruikte ramen en deuren voldoen aan het bekende KOMO-keurmerk. Hierdoor kunt U rekenen op de hoogste kwaliteit. Het KOMO-keurmerk kunt U zien als een kwaliteitsverklaring. Dankzij het keurmerk weet U zeker dat het kozijn voldoet aan de Nederlandse regelgeving. Het KOMO-keurmerk bestaat ruim 50 jaar en en de organisatie van KOMO toetst op objectieve maatstaven om de kozijnen te controleren.

VCA


Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Alhra Services. Om de meest veilige werkprocessen te kunnen garanderen voldoen onze medewerkers aan de eisen van het VCA-certificaat.

 

Stel een vraag

Bekijk hier onze privacyverklaring