Allround Servicemonteur Alhra Services

Wij zijn op zoek naar een Allround Servicemonteur voor Alhra Services. De Alhra Groep bestaat uit een Glas – Kozijnen en Services afdeling.

Werkgebied
Regio Groot-Rotterdam

Functie
Allround Servicemonteur
Soort dienstverband: Voltijd

U bent woonachtig
Regio Groot-Rotterdam

Taken en verantwoordelijkheden
Ben jij een breed inzetbare vakman en heb jij ervaring met verschillende soorten raam en deursystemen?  Kijk jij verder dan alleen dat ene probleem? Of het om onderhoud, reparatie of montage gaat, jij draait je hand er niet voor om!.

Als Allround Servicemonteur maak je dagelijks nieuwe dingen mee. Het is een afwisselende baan, waarin je elke dag in een andere werkomgeving werkt. Jij vind het leuk om steeds nieuwe mensen te leren kennen en zowel collega’s als bewoners zien je dan ook graag komen. Jij bent daarom breed inzetbaar. Een greep uit je verantwoordelijkheden:

  • Het zelfstandig uitvoeren van reparatie werkzaamheden aan ramen, deuren en kozijnen,
  • Timmerwerkwerkzaamheden uitvoeren aan woningen,

Functieprofiel

Jij bent een allround vakman, die op meerdere soorten klussen inzetbaar is. Deze diversiteit vind je leuk en past dan ook goed bij jou. Je bent commercieel ingesteld, beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden en bent collegiaal. Uiteraard beschik je al over een VCA-diploma.

Functie eisen:

  • LBO+/MBO werk- en denkniveau,
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal,
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring
    • Vooral contact met bewoners is belangrijk
  • Je beschikt reeds over ervaring in diverse onderhoudswerkzaamheden in- en rondom huis
  • In het bezit van rijbewijs B en/of BE

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Tevens beschik je over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en een sterke persoonlijkheid met oog voor sociale verhoudingen. Je bent service- en klantgericht, gedreven en neemt zelf initiatief. Je werkt oplossingsgericht en bent sterk in organiseren en plannen.

Wij bieden

Alhra biedt een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen een prettige en moderne werkomgeving. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Er is tevens voldoende aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei binnen de organisatie, waarbij teamgeest, prestaties en resultaten hoog in het vaandel staan. Uiteraard krijg je de beschikking over een wagen.
Heeft U interesse en voldoet U aan de bovenstaande eisen?
Gaarne Uw uitgebreide motivatie begeleid met CV sturen naar;
 
Alhra Groep
Thurledeweg 121
3044 ER Rotterdam
T.a.v.  Afd- Personeelszaken of mailen aan info@alhra.nl
 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.