Vervangen glas

Vakkundig vervangen door onze ervaren medewerkers!
Wij leveren enkel de hoogste kwaliteit
Snel geplaatst dankzij grote voorraad!
Scherpe prijzen dankzij grootschalige glas inkoop
Bel 010 – 4777 596 voor meer informatie of een offerte

Waarom glas vervangen?

Er zijn veel redenen waarom het glas vervangen moet worden. Breuk is de meest voorkomende. Bij breuk heeft U vaak geen keus, het is dan ook zaak om het glas snel te laten vervangen om hier zo min mogelijk hinder van te ondervinden. Naast breuk is het gebrek aan isolatie een veelvoorkomende reden om glas te vervangen. Heeft U nog enkel glas of (standaard) dubbel glas? Dan zijn er mogelijkheden om Uw woning beter te isoleren. Het glas kan in deze gevallen worden vervangen door bijvoorbeeld HR++ glas. ‘HR Glas’ betekend hoogrendementsglas. De naam zegt het eigenlijk al, HR glas isoleert dus nog meer (heeft een hoger rendement) dan bijvoorbeeld standaard dubbel glas. Dit zorgt ervoor dat Uw energierekening lager uitvalt, omdat U minder hoeft te stoken voor dezelfde aangename binnentemperatuur.

‘Ik ontvang graag een scherpe offerte om mijn glas te vervangen’
LET OP: Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend! U zit dus nergens aan vast.

Wat zijn de kosten voor het vervangen van glas?

Dubbel glas vervangenDe kosten van het vervangen van glas verschilt erg in de verschillende situaties. Zo kan het vervangen enkele tientjes kosten als het gaat om bijvoorbeeld een kleine glasplaat in een binnendeur. Duidelijk is dat het vervangen van een HR++ ruit op de 5e verdieping van een flat wat meer kost. Goed is het dus om voor iedere situatie een scherpe offerte aan te vragen bij Alhra. Deze offertes zijn geheel vrijblijvend, zo zit U na het aanvragen van de offerte nergens aan vast. Toch geeft de offerte U wel een goed beeld van hoeveel U kwijt zou zijn mocht U het glas definitief vervangen.

Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers. Vrijblijvend een offerte aanvragen is natuurlijk ook altijd mogelijk. Wij zijn altijd tijdens kantooruren te bereiken op 010 – 4777 596.

enkel glas vervangen