Pier ScheveningenAdvies en levering nieuwe isolatie beglazing

Scheveningen Pier Den Haag

Levering isolatieruiten voor pier Scheveningen

De alom bekende PIER te Scheveningen opende medio 2015 weer zijn deuren. Bij de grote renovatie was gebleken dat vele ruiten in de loop van de jaren lek zijn geraakt, maar er waren ook zeer veel breukruiten aanwezig.

Alhra Glas BV was benaderd om mee te denken om in een ‘razend spoed tempo’ de breuk en lekke ruiten in te meten, te bestellen en de speciale isolatieruiten te leveren. Alle ruiten waren voorzien van spiegeldraad glas aan de binnen zijde en een tegenruit van 8 mm met een zonwerende functie. Deze ruiten moesten binnen 1½ werkweek worden aangeleverd, het gros van de ruiten waren ook nog eens aan 2 zijden schuin. Al met al maakte dit de al aanwezige uitdaging nog een stuk groter…

Echter, de kracht van Alhra Glas is juist dat stukje uitdaging aan te gaan en de wensen van de cliënt te trachten in te willigen. Als ’toetje’ en als dank voor de service werden de brandwerende binnenruiten door de opdrachtgever ook nog eens aan Alhra Glas ‘gegund’ om te leveren. Met gepaste trots mogen wij dus melden dat wij een aandeel hebben mogen leveren aan de renovatie van een symbool aan onze Nederlandse kust;  De Pier te Scheveningen.

Als U dus op de Pier in Scheveningen loopt, van de zon geniet en op het strand of de Noordzee kijkt, kijkt U ook hier door het glas welke is geleverd door Alhra Glas BV.

Fotoboek

naar overzicht

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring