Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Reparatiedienst voor ramen

Specialist in reparatie en onderhoud sinds 1989
Persoonlijk contact en goede service na levering
Uw raam laten repareren? Bel 010 – 4777 596 voor een afspraak

In elk raam zit een systeem dat er voor zorgt dat een raam goed open gaat en goed (waterdicht) sluit. Dit systeem wordt het beslag genoemd. Dit beslag zorgt ervoor dat een raam functioneert. Vaak is repareren van het raambeslag dus voldoende om een raam weer soepel te laten functioneren.

Ruime kennis dankzij jarenlange ervaring

Onze medewerkers hebben inmiddels jarenlang ervaring met raambeslag en kunnen vrijwel elk soort raam repareren. Vraag aan één van onze medewerkers naar onze mogelijkheden! In sommige gevallen is het niet meer mogelijk het raambeslag te repareren. In deze gevallen moet het beslag worden vervangen. Alhra Services is gespecialiseerd in het vinden van het juiste beslag voor Uw raam. Mocht Uw raam dus niet meer gerepareerd kunnen worden zorgen wij altijd voor een goede oplossing.

Uw raam laten repareren door Alhra Services

Alhra Services te Rotterdam is ruim 23 jaar actief in de branche en heeft dus al veel ervaring opgedaan in het repareren en onderhouden van ramen. Hierdoor hebben we gewerkt met veel soorten ramen en kunnen we U altijd helpen als Uw raam niet naar wens werkt. Neem gerust contact met ons op, dan komen wij langs om Uw probleem op te lossen! Dit kan uiteraard ook telefonisch (010-4777 596). Tevens kunt u via ons contactformulier uw gegevens achterlaten waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen! Enkele voorbeelden van ramen die gerepareerd kunnen worden: draaikiepraam, vaste raam, openslaand raam, valraam of schuifraam.

Meer informatie over mogelijke werkzaamheden

Fotoboek