Kozijnen repareren

Voor het repareren van alle kozijnen
Vervanging van deur- of raambeslag
Persoonlijke service en goede service na levering!

Reparatie deur

Uw kozijnen laten repareren? Bel 010 – 4777 596 !

Alhra Services verzorgt reparatiewerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Zowel ramen, deuren als schuifpuien kunnen door onze vakkundige servicemonteurs worden gerepareerd. Vaak gaat het hierbij om het beslag.

Raam- en deurbeslag

Alhra Services te Rotterdam verzorgt het afstellen en repareren van het desbetreffende raam- en deurbeslag (indien mogelijk). Door jarenlange ervaring kan Alhra Services werken met vrijwel alle soorten beslag. In onderstaande pagina’s wordt dieper ingegaan over het repareren:

Heeft u tochtproblemen en wenst U dat een ervaren monteur hiernaar gaat kijken? Of zijn scharnieren afgebroken en functioneert Uw deur of raam niet meer goed? Bel ons direct op of vraag online een offerte aan. Het is in de meeste gevallen mogelijk direct telefonisch een afspraak te maken via 010-4777 596.

Ook als de deurklink is afgebroken of als de deur/schuifpui niet meer goed sluit, kunnen de servicemonteurs van Alhra Services uw kozijn repareren. Uiteraard vervangen wij ook de rubbers van uw deur of raam. Onze reparatiedienst staat voor u klaar!