Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Alhra Services reparatiedienst voor deuren

Werkt uw deur niet meer naar behoren? Opent of sluit uw deur niet meer goed?
Alhra Services te Rotterdam zorgt ervoor dat uw deur weer goed functioneert
Uw deur laten repareren? Bel 010 – 4777 596 voor een afspraak !!

Alhra Services verzorgt reparatie en onderhoud aan vrijwel alle soorten deuren. Wij verhelpen problemen zoals een (schuif)deur die zwaar open of dicht gaat, of wellicht geheel niet meer sluit. Naast het goed laten werken van uw deur kunnen wij er tevens voor zorgen dat uw deur inbraakwerend is en goed is afgesteld. Wel zo veilig!

Reparatie van alle soorten deuren

Er zijn veel verschillende merken en soorten deuren. Zo is het beslag van deuren erg variërend. Mocht het beslag dus niet meer gerepareerd kunnen worden is het soms moeilijk om het juiste beslag te vinden om deze te vervangen. Alhra Services te Rotterdam heeft het voordeel dat er goede contacten zijn met verschillende leveranciers met de meest uiteenlopende soorten beslag. Dit zorgt ervoor dat U voor reparatie aan uw deur altijd bij ons kan aankloppen. Enkele voorbeelden van deuren die wij repareren: voordeur, tuindeur, garagedeuren, schuifdeuren, glazen deuren en bedrijfsdeuren. Alhra Services verricht geen reparatie aan binnendeuren. Na het melden van uw reparatieverzoek kan het zijn dat er onderdelen besteld moeten worden om uw deur te kunnen repareren. Indien nodig wordt er uiteraard een noodvoorziening aangebracht. Mogelijke reparaties zijn het vervangen van sluitwerk, afstellen van de deur, vervangen van kapotte onderdelen of het smeren van het hang- en sluitwerk.

Reparatie door Alhra Services

Door onze ruime ervaring met deuren en beslag kunnen wij u altijd helpen met de juiste oplossing om uw deur weer goed te laten functioneren. Neem gerust contact met ons op, wij komen graag langs om uw probleem op te lossen! Hier onze contactpagina. Uiteraard kunt u ons ook altijd bereiken op 010 – 4777 596. Tevens kunt u via ons contactformulier uw gegevens achterlaten waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!