Onderhoud aan uw woning nodig?

Bel 010 – 4777 596 voor een afspraak of prijsopgave!


“Goed onderhoud aan uw woning zorgt ervoor dat u langer doet met uw raam- en deurkozijnen en biedt u een hoger wooncomfort.”

Woningonderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van uw raam- en deurkozijnen wordt verlengt. Goed onderhoud zorgt er namelijk onder andere voor dat de scharnieren goed en soepel blijven werken. Dit geeft een groter comfort en verlaagd de belasting op de scharnieren en het gehele kozijn.

Het is belangrijk dat onderhoud op het juiste moment wordt uitgevoerd. Het komt namelijk vaak voor dat onderhoud te lang is uitgesteld of helemaal niet is gepland. In deze gevallen kan het voorkomen dat er eerst reparaties moeten plaatsvinden voordat er woning onderhoud wordt uitgevoerd. Ook voor reparaties aan uw woning ben u bij Alhra aan het juiste adres. Wij geven u dan ook een goed advies gericht op uw situatie. Om te zorgen dat uw onderhoud in de toekomst altijd op het juiste moment wordt uitgevoerd werkt Alhra Services met een duidelijke planning. Dit zorgt ervoor dat uw woning elk moment goed is onderhouden.

“Voorkom hoge herstelkosten door middel van vakkundig onderhoud”

Voor een vastgesteld bedrag kan Alhra Services uw woning vakkundig onderhouden. Achterstallig onderhoud zal dan verleden tijd zijn! Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op met één van onze medewerkers. Benieuwd naar de kosten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Alhra Services Vastgoed Beheer

Neem contact op of vraag vrijblijvend informatie aan!

Vastgoed beheer

Alhra Services Vastgoed Beheer. Neem contact op of vraag vrijblijvend informatie aan!

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Stel een vraag

Bekijk hier onze privacyverklaring