Groot onderhoud aan uw woning?

Bel 010 – 4777 596 voor een afspraak of prijsaanvraag!

Groot onderhoud voor uw woning is een zeer ruim begrip. Onder groot onderhoud vallen zaken als: vervangen van de CV-Ketel, onderhoud aan de tuin, maar ook woningverbeteringen zoals het isoleren van de woning, een dakkapel of een uitbreiding als een serre. Vooral voor deze ‘woningverbeteringen’ is Alhra er. Deze verbeteringen door middel van groot onderhoud zijn waardeverhogend voor uw woning en zorgen voor een groter wooncomfort. Jaarlijks wordt er veel geld uitgegeven voor groot onderhoud. Over een grote investering zoals deze moet goed worden nagedacht. Hierbij kan Alhra Services u altijd voorzien van een passend advies en een duidelijke offerte.

Groot onderhoud aan Uw woning laten uitvoeren door Alhra Services? 

Alhra Services te Rotterdam ontzorgt U volledig tijdens het uitvoeren van het grote onderhoud. Wij regelen het onderhoud van offerte tot aflevering. Tevens heeft U maar één aanspreekpunt. Dit werkt wel zo gemakkelijk. Wilt U meer informatie over Groot Onderhoud bij Alhra?

Neem voor informatie over onze werkwijze gerust contact op via ons contactformulier of neem op één van de andere manieren contact met ons op. Op bovenstaand telefoonnummer zijn wij tevens altijd te bereiken!

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Stel een vraag

Bekijk hier onze privacyverklaring