Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Alhra Groot Service werk biedt:

Montage capaciteit voor plaatsing van o.a. aluminium – en kunststof gevelelementen
Monteurs met zeer ruime ervaring
Hoogwaardige kwaliteit!

Montage capaciteit Alhra

Alhra Groot Service Werk houdt zich bezig met het aanbieden van montage capaciteit voor plaatsing van aluminium en kunststof gevelelementen, vliesgevels, gevelbeplatingen, hardglas constructies, Spider gevels, Profilit gevels, structurele en klimaat gevels, luifel / lamel zonweringen en alle overige voorkomende gevel constructies uitgevoerd door monteurs met een zeer ruime ervaring.

Met enige trots kunnen wij melden dat het “recht toe – recht aan” werk meestal niet aan ons wordt uitbesteed waar het montage projecten betreft, maar dat wij de meer gecompliceerde opdrachten ontvangen. Echter richten wij ons hiernaast ook op de kleine projecten waarin wij bijvoorbeeld een raam goed afstellen of herstellen. Alhra Services heeft zich dan ook in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een Allround volledig zelfvoorziend service bedrijf, waarvoor geen enkel project te groot, te klein of te complex is.

Alhra Services voorziet zowel particulieren als bedrijven van diensten. Elke opdracht is anders en de expertise van Alhra Services zorgt ervoor dat er voor elke opdracht en voor elke klant een passende oplossing wordt gevonden. Heeft U een (uitdagende) opdracht voor ogen? Laat het ons weten! Onze contactinformatie is te vinden op onze contactpagina.

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Stel een vraag

Bekijk hier onze privacyverklaring