Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Alhra Services raam onderhoud

Onderhoud aan uw ramen? Neem contact op via 010 – 4777 596! of mail ons via info@alhra.nl
Voor het gangbaar maken van vrijwel alle soorten ramen
Alhra Services uw partner in onderhoud sinds 1989

De voordelen van uw ramen onderhouden Onderhoud ramen

Het onderhouden van ramen is belangrijk voor de duurzaamheid. Onderhoud voorkomt in veel gevallen reparaties, zorgt ervoor dat uw ramen goed blijven functioneren en voorkomt slijtage aan uw kozijn. Daarnaast voorkomt onderhoud in veel gevallen tocht- en vochtklachten en verlengt het de levensduur van uw ramen!

Uw ramen door Alhra laten onderhouden

Door uw ramen bij Alhra te laten onderhouden heeft u hier geen omkijken meer naar! Alhra Services te Rotterdam heeft vakkundige monteurs die ervoor zorgen dat het onderhoud goed wordt uitgevoerd. Zo gaan uw ramen (inclusief raambeslag) lang mee zonder dat u dit in de gaten hoeft te houden.

Contact opnemen met Alhra Services

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard is telefonisch contact met ons opnemen ook altijd mogelijk via het nummer 010 – 4777 596. Is onderhoud aan uw raam niet voldoende? Laat uw raam repareren door Alhra Services!

Meer informatie over mogelijke werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden kunnen bestaan uit inspectie van hang- en sluitwerk, draaidelen, rubbers en beglazing. Afhankelijk van de staat van uw deur kunnen diverse werkzaamheden direct worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het afstellen van het beslag en draaidelen(scharnieren), reinigen van ventilatieroosters, het opnieuw plaatsen van rubbers, smeren van het hang- en sluitwerk of het vervangen van kapotte onderdelen.