Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Onderhoud deuren

Bel 010 – 4777 596 voor een kennismaking of meer informatie!
Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven
Direct telefonisch een afspraak maken doet U bij Alhra Services

Onder het motto van “Voorkomen is beter dan genezen” bieden wij onderhoud aan uw deuren aan. Onderhoud aan deuren verlengt de levensduur van uw deuren en verlaagd het risico op een defecte deur. Een niet goedwerkende deur is vervelend en kan vaak door vakkundig onderhoud worden voorkomen.

Onderhoud aan deuren wordt vaak pas toegepast als er een deur defect is of niet meer geheel naar behoren werkt. Echter kan onderhoud juist deze problemen effectief voorkomen! Meer informatie over onze werkzaamheden kunt u navragen aan één van onze medewerkers. Gebruik de ‘stel een vraag’ module of vul het contactformulier in op de website. Uiteraard kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken op het telefoonnummer 010 – 4777 596.

Is onderhoud aan uw deur niet voldoende? Laat uw deur repareren door Alhra!

Wij voeren onderhoud aan vrijwel alle soorten deuren

  • Onderhoud aan voordeuren
  • Onderhoud aan schuifdeuren en tuindeuren
  • Automatische deuren en gebouwdeuren
  • Kunststof, houten of aluminium deuren

Onderhoudswerkzaamheden kunnen bestaan uit inspectie van hang- en sluitwerk, draaidelen, rubbers en beglazing. Afhankelijk van de staat van uw deur kunnen diverse werkzaamheden direct worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het afstellen van het beslag en draaidelen(scharnieren), het opnieuw plaatsen van rubbers, smeren van het hang- en sluitwerk of het vervangen van kapotte onderdelen.