Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Onderhoud en reparatieAlhra Kozijn Herstel

Alhra Kozijn HerstelRamen, deuren, kozijnen en schuifpuien

Uw partner in herstel en onderhoud

Zakelijk reparatie en onderhoud Monteurs met zeer ruime ervaring
Montage van gevelelementen Allround herstelbedrijf
Herstelbedrijf sinds 1989 Onderhoud op hoogte

Alhra Kozijn Herstel is een onderdeel van de Alhra Groep en en is verantwoordelijk voor zakelijk reparatie en onderhoud. Alhra Kozijn Herstel is ervaren in zowel grootschalige projecten, bijvoorbeeld op onderhoudswerkzaamheden op grote hoogte, als in kleinschaliger reparatie en herstelwerkzaamheden. Dankzij de jarenlange ervaring en samenwerking met diverse aanverwante disciplines bent U bij de Alhra groep volledig ontzorgd. Onze gekwalificeerde herstelmonteurs staan altijd voor U klaar.

Zakelijk herstel werk
Onderhoud bestaand vastgoed
Reparatie ramen en deuren
Vervangen van raam- en deurbeslag
Hulp bij calamiteiten
Spoedherstel bij schade

 Maatschappelijk partner Stichting Eendracht

Alhra Groep is officieel maatschappelijk partner van Stichting Eendracht. De stichting organiseert verschillende goede doelen reizen voor een breed scala aan doelgroepen! Zoals ze zelf al beschrijven is het Eendracht-concept op zichzelf al origineel. De ruim 300 vrijwilligers houden met een enorme gedrevenheid en ongelofelijk veel enthousiasme zeilschip Eendracht in de vaart.

Met al die menskracht kan Stichting Zeilschip Eendracht zich inzetten voor (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen. Letterlijk jong en oud de wind in de zeilen bieden.

De missie van zakelijk Alhra Kozijn Herstel

Bij Alhra staan kwaliteit en service altijd hoog in het vaandel. Door deze kernwaarden goed uit te dragen is de volgende missie opgesteld:

Door de gedegen vakkennis van Alhra en door het leveren van een goede service en een hoge kwaliteit kan het bedrijf de klant volledig ontzorgen. Hierdoor streeft Alhra ernaar de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Fotoboek