Brand en inbraakschade

(Spoed) Herstel bij brand- en inbraakschade!

Op zoek naar herstel bij brand- of inbraakschade? Bel 010 – 4777 596!

Alhra Kozijn Herstel te Rotterdam heeft ruime ervaring met verschillende schade zoals brandschade en inbraakschade. In deze gevallen is het altijd belangrijk dat de schade goed en snel wordt verholpen.

Naast de ervaring die Alhra Kozijn Herstel in de jaren heeft opgedaan om deze calamiteiten adequaat op te lossen is er ook de goede samenwerking met zuster bedrijven Alhra Glas, Alhra Services  en Alhra Kozijnen een grote pré in de slagkracht van Alhra Kozijn Herstel. Door bundelen van onze kennis kunnen we u zo ook op ad hoc basis van een goed en passend advies voorzien.

Naast dit voordeel heeft Alhra Glas een 24-uur service waarmee elk moment van de dag Uw ruit gerepareerd kan worden. Alhra Kozijnen kan met spoed nieuwe kozijnen leveren. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat Uw brand- of inbraakschade snel en goed verholpen wordt! Kijk voor meer informatie over brandschade en inbraakschade op onderstaande pagina’s:

Brandschade
Inbraakschade

Maak gebruik van onze spoedservice!

In samenwerking met Alhra Glas bieden wij een 24-uurs storingsdienst aan. Is er schade aan uw raam of glas, bel dan naar 010 – 477 75 96!

Contact

Bekijk onze contactmogelijkheden