Raamkozijnen

Tegenwoordig is er onwijs veel keuze voor raamkozijnen. Bij de keuze voor een raamkozijn komen veel aspecten kijken. Er zijn tegenwoordig veel diverse soorten en maten raamkozijnen beschikbaar. Er kan tegenwoordig keuze gemaakt worden in aluminium, kunststof, hardhouten en zachthouten raamkozijnen. Elk van de kozijnen hebben zo hun voor en nadelen. Raamkozijnen zijn er daarnaast in alle soorten vormen zoals vierkant, rond, halfrond, rond gebogen en nog meer. Het ligt aan uw wensen en huis welk type kozijn u wilt aanschaffen. Goede raamkozijnen zijn essentieel voor uw leefomgeving. Ze laten immer lucht en licht door.

Raamkozijnen aanschaffen, waar moet u op letten?

Met een raamkozijn van Alhra haalt u de beste kozijnen in huis. We bezitten over verschillende afmetingen en materialen van kozijnen. We hebben de beschikking over verdiepte en vlakke kozijnen. De materialen die we in ons assortiment hebben zijn: hout, aluminium en kunststof. De aluminium en kunststof raamkozijnen zijn meer onderhoudsvrij dan de houten kozijnen. Zaken waar u op moet letten bij de aanschaf van nieuwe kozijnen zijn uiteraard de prijs en kwaliteit. Maar ook aspecten als isolatie en weerbestendigheid tegen felle weersomstandigheden spelen mee. Tegenwoordig zijn kunststof raamkozijnen in trek bij het publiek. Dit komt omdat deze raamkozijnen veel voordelen opleveren gezien de goed werkende isolatie van het raamkozijn materiaal. Doordat er dankzij kunststof raamkozijnen minder warmte verloren gaat in het huis, zorgt dit automatisch voor lagere stookkosten. Mede hierom kiest men voor kunststof kozijnen om op de langere termijn een financieel voordeel uit te halen. Gaat u toch voor houten kozijnen, kijkt u dan goed naar het type hout van het raamkozijn. Hardhouten raamkozijnen kunnen velen malen langer mee dan zachthouten. Ook de wens van het type raamkozijn speelt mee natuurlijk. Wilt u namelijk veel ventileren, dan kunt u denken aan een stolp raamkozijn of een schuifraam. Er zijn kortom veel zaken waar u aan kunt denken bij de aanschaf van een kozijn.

Neem contact op met Alhra voor meer informatie en wellicht kunnen wij u helpen aan uw raamkozijnen die jarenlang meegaan!

 

Offerte aanvragen

Klik hier

Stel een vraag

    Bekijk hier onze privacyverklaring