Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Kies voor
kwaliteit
kies voor
ALHRA

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping op maat geleverd
Wij leveren enkel hoogwaardige kwaliteit
Scherpe en vrijblijvende offerte

Waarom een terrasoverkapping?

Een terrasoverkapping is een extra stuk woon- en leefruimte tussen bijvoorbeeld uw woonkamer en de tuin. In het voor- en naseizoen zorgt een terrasoverkapping voor beschutting tegen regen en wind. Dit terwijl er in de zomer kan worden genoten van de zon die door het glas komt. Om u in de hete zomers te beschermen tegen de hitte en warmte van de zon kan uw terrasoverkapping uiteraard worden uitgebreid met zonwering.

Er zijn veel verschillende soorten terrasoverkappingen. Hierom is het erg belangrijk om goed te kijken naar de specifieke situatie van uw woning. Elke woning is anders en een terrasoverkapping moet hier uiteraard op worden aangepast. Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden voor uw situatie.

Mogelijkheden van terrasoverkappingen bij Alhra Kozijnen te Rotterdam

Wij leveren vrijwel elke soort terrasoverkapping. Naast de standaard systemen kunnen wij een terrasoverkapping speciaal voor uw situatie op maat maken. In dit geval maken wij een offerte geheel gebaseerd op uw wensen en behoeften. Mocht u nog behoefte hebben aan meer info over terrasoverkappingen klik op de link!

Kosten terrasoverkapping

Voordat u een terrasoverkapping laat leveren en monteren wilt u natuurlijk duidelijk de kosten op een rijtje hebben. De prijs van een terrasoverkapping verschilt echter per situatie. Wij leveren terrasoverkappingen op maat. Dit wil zeggen dat de terrasoverkapping precies is gemaakt voor uw woning en uw wensen en behoeften. Om toch de kosten voor u duidelijk te krijgen, maken wij graag een duidelijke en scherpe offerte! Zo weet u precies wat u kunt verwachten en wat de kosten hiervoor zijn.

“Graag ontvang ik een scherpe offerte voor een terrasoverkapping”
LET OP: Als u een offerte aanvraagt zit u nergens aan vast!

Heeft u behoefte aan meer informatie over alle mogelijkheden bij Alhra Kozijnen, neem gerust contact met ons op. Ook kunt u hiernaast een vraag stellen, wij beantwoorden deze hierna zo spoedig mogelijk.

Onderstaand een 3D visualisatie van een project van Alhra Kozijnen in Hendrik Ido Ambacht.
Uitvoering: Het leveren en monteren van kunststof kozijnen in de gehele woning, inclusief terrasoverkapping met hardglazen schuifwand.

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Stel een vraag

Bekijk hier onze privacyverklaring