Kunststof kozijnen Heemstede

Alhra Kozijnen levert kunststof kozijnen Heemstede van diverse merken in de uitvoeringen vlak en verdiept bij U. Al deze ramen en deuren zijn KOMO gecertificeerd en leverbaar met het politie keurmerk veilig wonen. Uiteraard leveren wij zowel voor de renovatie als nieuwbouw aan particulier en bedrijf. Plaatsing geschiedt door onze eigen ervaren montage ploegen. Onze showroom direct langs de snelweg in Rotterdam-Noord kunt U op werkdagen vrijblijvend bezoeken. Hiervoor hoeft vooraf geen afspraak te worden gemaakt.

Alhra Basis Profielkeuzes

  • Vlak systeem
  • Verdiept systeem

Alhra Speciale Profielkeuzes

  • Historisch schuifraam
  • Recht systeem
 

Greep uit het assortiment

  • Kunststof ramen en deuren
  • Kunststof schuifpui en schuifdeuren
 
 

Alhra Profielen

“Wij voorzien U graag geheel vrijblijvend van het juiste advies voor Uw situatie. Inclusief berekening over wat U kunt besparen”

Wij leveren onder andere de hoogwaardige K-Vision kunststof kozijnen. Wij plaatsen uw kunststof kozijnen Heemstede.
 

Maatschappelijk partner Stichting Eendracht

Alhra is officieel maatschappelijk partner van Stichting Eendracht. De stichting organiseert verschillende goede doelen reizen voor een breed scala aan doelgroepen! Zoals ze zelf al beschrijven is het Eendracht-concept op zichzelf al origineel. De ruim 300 vrijwilligers houden met een enorme gedrevenheid en ongelofelijk veel enthousiasme zeilschip Eendracht in de vaart.

Met al die menskracht kan Stichting Zeilschip Eendracht zich inzetten voor (kwetsbare) jongeren, zieken en ouderen. Letterlijk jong en oud de wind in de zeilen bieden.