Orderverwerker Herstel en Onderhoud Ramen en Deuren

De Alhra Groep is een groeiend bedrijf die op zoek is naar een Orderverwerker(ster) Herstel en Onderhoud Ramen en Deuren. De Alhra Groep bestaat uit een Glas – Kozijnen en Herstel afdeling.

Woonachtig
Regio Groot-Rotterdam

Functie
Orderverwerk(st)er Herstel en Onderhoud Ramen en Deuren

Functieomschrijving
Als Orderverwerker(ster) Herstel en Onderhoud Ramen en Deuren behandel je inkomende reparatie en onderhoud verzoeken van zowel particulieren als zakelijke klanten.

Je bent mede verantwoordelijk voor het efficiënt plannen en regelen van onderhoud en reparatie werkzaamheden, het inplannen van de Monteurs en middelen doe je in overleg op een zo efficiënt mogelijk manier, maar je verliest hierbij niet de wens van de klant uit het oog. Ook zorg jij er mede voor dat de juiste middelen op voorraad zijn of worden ingekocht en hebt contact met collega’s over Inkoop en het magazijn. Naar aanleiding van aanvragen stel je ook offertes op en ben je mede verantwoordelijk voor de administratieve verwerking hiervan.

Profielomschrijving 
Naast het feit dat de mogelijkheden met ramen, deuren, schuifpuien en het beslag wat daar mee gemoeid gaat jou uiterst boeit. Beschik je over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en een sterke persoonlijkheid met oog voor sociale verhoudingen. Je neemt zelf initiatief, bent gedreven en hebt Herstel- en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Je bent sterk in organiseren en plannen gecombineerd met oplossingsgericht werken.

• Je bent zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband functioneren.
• Je bent communicatief sterk.
• Je bent secuur en technisch ingesteld.
• Je bent resultaatgericht en creatief.

Functie-eisen

• Je hebt enkele jaren ervaring binnen een soortgelijke functie en ervaring in het plannen
van medewerkers / werkzaamheden of enkele jaren ervaring met inkoop van kleine
goederen en onderdelen.
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.
• Je verzorgt de vervaardiging en opvolging van offertes.
• Je kunt snel schakelen.
• Ervaring met diverse beslagsystemen is een pre.

Indien je altijd als ramen en deuren monteur heb gewerkt en daarin het beslag gedeelte geen probleem voor jou was, maar je wilt een stapje hogerop dan nodigen wij jou ook uit te solliciteren.

Wij bieden

Alhra Kozijn Herstel biedt een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen een prettige en moderne werkomgeving. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Er is tevens voldoende aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei binnen de organisatie, waarbij teamgeest, prestaties en resultaten hoog in het vaandel staan.

Heb jij interesse en voldoe jij aan de bovenstaande eisen?
Graag je uitgebreide motivatie met CV sturen naar;

Alhra Groep
Thurledeweg 121
3044 ER Rotterdam
T.a.v. Dhr. J.P. van der Mijn – jpvandermijn@alhra.nl