Vacature op dit moment gesloten

Wij zijn op zoek naar een (Meewerkend) Uitvoerder voor Alhra Kozijnen b.v.
De Alhra Groep bestaat uit een Glas – Kozijnen en Services afdeling.

Werkgebied
Regio Groot-Rotterdam

Functie
(Meewerkend) Uitvoerder
Soort dienstverband: Voltijd

U bent woonachtig
Regio Groot-Rotterdam

Taken en verantwoordelijkheden
Als (Meewerkend) Uitvoerder zorg jij voor een goede overgang van de werkvoorbereiding naar uitvoering op de werkvloer om te zorgen voor de realisatie en oplevering van kozijnenprojecten. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een betrokken team. Je bent deskundig; je hebt een ruime ervaring in montagewerk (projecten) en zorgt voor de oplevering van een betrouwbaar product.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de (Meewerkend) Uitvoerder zijn:
Projectvoorbereiding
Je bepaalt welke materialen benodigd zijn en bereidt deze voor in samenwerking met de afdeling. Daarnaast stel je de planning en werkwijze op inzake transport en veiligheid ten einde het project veilig af te ronden. Je berekent de benodigde montagecapaciteit en stemt de werkzaamheden af met de betrokken onderaannemers.

Projectrealisatie en -nazorg
Je geeft functioneel leiding aan het projectteam en monteurs en onderhoudt het contact met de klant en de collega’s. Je adviseert de Projectleider over het opstellen van het uitvoeringsplan en de detailplanning. Je bewaakt de gedetailleerde montageplanning en de materiaalaanvoer per project. Je woont voortgangsbesprekingen bij met opdrachtgevers en onderaannemers. Je draagt zorg voor de afhandeling van (technische) klachten. Daarbij neem je schadegevallen, garantiewerk en project gegevens op die je aanlevert voor een correcte documentatie hiervan. Je bent goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving met betrekking tot Arbo en VCA en leeft deze ook na.

Administratie
Je houdt de administratie bij van de op het project gebruikte montagematerialen en -middelen. Je verzorgt de periodieke rapportages aan de Projectleider omtrent de voortgang en de afwijkingen ten opzichte van overeengekomen werkzaamheden.

Functieprofiel
U heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerder in renovatie bouw. U bent gedreven, loyaal, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en u beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. U bent een harde werker met een passie voor de bouw en u woont in de regio Rotterdam.

Functie eisen:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau,
  • In bezit van VOL VCA,
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal,
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring,
    • Vooral contact met bewoners is belangrijk
  • Je beschikt reeds over ervaring in diverse kozijn renovatieprojecten in- en rondom bewoonde woningen,
  • In het bezit van rijbewijs B en/of BE

Tevens beschik je over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, een positieve instelling en een sterke persoonlijkheid met oog voor sociale verhoudingen. Je werkt oplossingsgericht en bent sterk in organiseren en plannen.

Wij bieden
Alhra biedt een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen een prettige en moderne werkomgeving. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Er is tevens voldoende aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei binnen de organisatie, waarbij teamgeest, prestaties en resultaten hoog in het vaandel staan.

Heeft U interesse en voldoet U aan de bovenstaande eisen?
Gaarne Uw uitgebreide motivatie begeleid met CV sturen naar;

Alhra Groep
Thurledeweg 121
3044 ER Rotterdam
T.a.v. Afd- Personeelszaken of mailen aan info@alhra.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.