Corona (Covid-19) Maatregelen

Zoals U merkt heeft het Corona virus de wereld en ook Nederland steeds meer in zijn greep. Omdat wij als Alhra Groep nog steeds onze werkzaamheden bij de mensen thuis mogen uitvoeren hebben wij hieronder het één en ander beschreven zodat de werkzaamheden veiliger kunnen uitgevoerd worden. Dit geld voor zowel onze medewerkers als voor U als klant.

Wat wij zelf doen om de kans op besmetting te minimaliseren.

Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Naast de gebruikelijke richtlijnen (zie hier een overzicht) hebben wij een aantal extra maatregelen ingevoerd.

Alhra Glas (Strickledeweg 120)

De hoofdingang is bij deze afdeling gesloten. U kunt via de overheaddeur naar binnen komen. Wij houden hierbij rekening met de anderhalve meter afstand regel.

Alhra Kozijnen & Alhra Services (Thurledeweg 121)

De hoofdingang is bij deze afdeling geopend. U dient eerst aan te bellen en er mogen niet meer dan twee personen naar binnen. Ook hier houden wij rekening met de anderhalve meter afstand regel.
In de showroom mogen niet meer dan twee personen aanwezig zijn.

Monteurs aan huis

Wij vragen wanneer wij een afspraak maken of er mensen in huis aanwezig zijn met klachten, zo ja dan wordt de afspraak op een later tijdstip ingepland. Zie hieronder een overzicht van de klachten omtrent het Corona virus.
We gebruiken de verstrekte handschoenen als wij de woning betreden. Dit doen wij om eventuele contactbesmetting te voorkomen.
Alles wat in een woning in aanraking komt met zaken in de woning wordt gedesinfecteerd met de verstrekte desinfectiedoekjes.
Bij een contante betaling dient de klant het bedrag uit te tellen voor onze medewerker en het geld in een zakje (boterhamzakje is voldoende) te geven. Dit zakje wordt dan door onze monteur meegenomen.

Wij hopen met deze maatregelen ervoor te zorgen dat wij een aangename en veilige omgeving kunnen creëren voor iedereen. Uiteraard kan het voorkomen dat er meer maatregelen bijkomen. Wij adviseren daarom ook graag dat U deze pagina en onze sociale media kanalen in te gaten blijft houden om zo misverstanden te voorkomen. Wij overleggen elke week opnieuw of ons beleid moet aangescherpt worden en communiceren dit indien nodig via de desbetreffende kanalen.

Wij hopen U na afloop weer op alle mogelijke manieren tot dienst te kunnen zijn. Samen staan wij sterk! Voor overige vragen kunt U ons altijd bellen via 010 – 477 75 96 of mailen naar info@alhra.nl.