Renovatieproject in RidderkerkLevering en montage isolatieglas Rijnsingel en Spuistraat Bolnes

Meer foto's

Renovatie van 621 woningen Bolnes-Ridderkerk

Met grote tevredenheid kan worden teruggekeken naar het renovatieproject aan de Jupiter-, Saturnus-, Mars -, Mercurius- en Neptunes- flats in Ridderkerk. Na de start van de werkzaamheden medio 2015 zijn wij trots U te kunnen mededelen dat de werkzaamheden van de 621 woningen zijn afgerond.

Alhra Glas BV heeft in totaal 11.500 m2 aan HR++ glas geplaatst (+/- 350.000 Kilogram) en hiermee is een wezenlijke bijdrage geleverd aan het energiezuiniger maken van de woningen, aangezien het HoogRendementsglas glas significant beter isoleert als het oude glas. Vanaf heden kunnen de bewoners tevens rekenen op een sterk verhoogd wooncomfort.

Het saneren van in totaal 3.807m2 aan asbest houdende panelen. Wij zijn zeer verheugd over de verantwoorde wijze waarop dit is uitgevoerd. Wij melden U bovendien met groot genoegen dat het oude glas is afgevoerd om uiteindelijk te worden hergebruikt. In samenwerking met ´Vlakglas Recycling´ is in totaal 215.000 Kilogram glas beschikbaar gesteld om te worden gerecycled. Dankzij de gescheiden inzameling van het oude glas is er 24.904 Kilogram CO2-uitstoot bespaard. Alhra Glas staat voor een groene en energiezuinige omgeving wat dit project extra speciaal maakt.

Ridderkerk is na deze werkzaamheden een stuk groener geworden.

naar overzicht