Isolatieglas Pier ScheveningenAdvies en levering nieuwe beglazing

Levering isolatieruiten voor pier Scheveningen

De alom bekende PIER te Scheveningen zal medio 2015 zijn deuren weer openen, bij de grote renovatie is gebleken dat vele ruiten in de loop van de jaren lek zijn geraakt maar ook zeer veel breukruiten aanwezig waren.

Alhra Glas BV is benaderd om mee te denken om in een “razend spoed tempo” de breuk en lekke ruiten in te meten, te bestellen en de speciale isolatieruiten te leveren. Alle ruiten waren voorzien van spiegeldraad glas aan de binnen zijde en een tegenruit van 8 mm met een zonwerende functie. Deze ruiten moesten binnen 1½  werkweek worden aangeleverd, het gros van de ruiten waren ook nog eens aan 2 zijden schuin. Al met al maakte dit de al aanwezige uitdaging nog een stuk groter…

Echter de kracht van Alhra Glas is juist dat stukje uitdaging aan te gaan en de wensen van de cliënt te  trachten in te willigen. Als “toetje” en als dank voor de service werden de brandwerende binnenruiten door de opdrachtgever ook nog eens aan Alhra Glas “gegund” om te leveren. Met gepaste trots mogen wij dus melden dat wij  een aandeel hebben mogen leveren aan de renovatie van een “symbool” aan onze Nederlandse kust;  De Pier te Scheveningen.

Als U dus binnenkort dus op de “nieuwe” Pier in Scheveningen loopt , van de zon geniet en U kijkt op het strand of de naar onze Noordzee, U kijkt ook hier door het glas welke is geleverd door Alhra Glas BV.

naar overzicht