Glasprojecten voor Sparta RotterdamGlazen deuren, wanden en entree

Meer foto's

Alhra Glas BV plaatst diverse glazen projecten in het Sparta Stadion te Rotterdam.

Zoals U weet is afgelopen jaar, de oudste betaalde voetbalclub, Sparta Rotterdam gepromoveerd naar de allerhoogste betaalde divisie in Nederland. Met de historie, alsmede een stadion waar Sparta over beschikt, behoren zij ook in deze hoogste divisie te acteren. Als Rotterdams bedrijf zijn wij dan ook trots dat wij de opdrachten gegund hebben gekregen van de oudste Rotterdamse voetbalclub, Sparta.

Een promotie gaat natuurlijk altijd met enkele aanpassingen gepaard, aanpassingen die nodig zijn om op dat hoogste niveau te mogen en te kunnen acteren.

  • Alhra Glas BV heeft in opdracht van Sparta Rotterdam o.a. onderstaande werkzaamheden mogen uitvoeren:
  • een nieuwe, alleen uit glas bestaande, unit met meerdere glazen deuren waar o.a. de welbekende televisie-interviews worden afgenomen;
  • een nieuw, volglazen, loket gerealiseerd bij de entree van het hoofdgebouw;
  • op de tribune, ter hoogte van de Business Seats, hebben wij over een lengte van ruim 60 meter glazen tussenschermen gemonteerd;
  • en als laatste hebben wij een isolatieglas ruit geplaatst, met een speciale, door Alhra glas BV ontwikkelde sparing, in het glas, voor de doorvoer van de diverse televisie- en radiobekabeling.

De foto’s geven een kleine impressie van de, naar volle tevredenheid van Sparta, uitgevoerde werkzaamheden.

naar overzicht