Kattenluik in glas

Wist u dat u ook een kattenluik in glas kan laten maken?

Kattenluik in glasVooral bij nieuwe woningen zoeken mensen naar mogelijkheden om zonder al teveel moeite een kattenluik in te bouwen. Dit kan tegenwoordig ook in het glas. Wel zo handig, want zo hoeft u geen gat in uw deur, kozijn of muur te maken. Als Alhra Glas kunnen wij dit aanleveren. Het is echter niet mogelijk om met uw eigen glas bij ons langs te komen om een gat in uw glas te snijden. Wel kunnen wij (dubbel) glas op maat aanleveren waarin uw kattenluik past. In principe is elke glassoort hiervoor geschikt. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze medewerkers.

Let op: breedte ruit minimaal 50 cm
Mail via info@alhra.nl voor een kattenluik in uw glas!

Een kattenluik plaatsen

Een kattenluik plaatsen begint bij het opmeten van uw kat of katten. Niet iedere kat is even groot en het is natuurlijk wel belangrijk dat hij of zij gemakkelijk naar binnen en naar buiten kan. De hoogte van het kattenluikje dient dus goed afgestemd te worden aan de maat van de kat. Denk hierbij vooral aan de hoogte en de breedte. Nadat de kat is opgemeten dient u de plaats te bepalen en te zorgen dat het gat groot genoeg is om het luikje te plaatsen. Zoals de titel van deze pagina al verklapt, dit kan ook in glas.

Let op: Het plaatsen van een kattenluik in glas is alleen mogelijk bij een ruit van minimaal 50 centimeter breed.

Een kattenluik plaatsen in dubbel glas, is dit mogelijk?

Een kattenluik kan zelfs worden geplaatst in dubbel glas! Veel mensen weten niet dat dit mogelijk is en kijken daarom direct naar andere mogelijkheden. Bent u benieuwd naar hoe u een kattenluik in uw situatie het gemakkelijkst kan plaatsen? Bel één van onze medewerkers! Alhra Glas is specialist op het gebied van glas en kan u daarom ook van een goed advies voorzien. U kunt een aanvraag doen via het offerteformulier of het contactformulier. U kunt ook uw wensen en vragen doormailen via info@alhra.nl.