Foto 5
Foto 2Foto 6
Foto 3Foto 7
Foto 4Foto 8
Offerte aanvragen? Klik hier

Over Alhra

  • Alhra Kozijnen levert aluminium- en kunststof kozijnen op maat!
  • Snelle levering door goede contacten met betrouwbare producenten!
  • 6% BTW op nieuwe kozijnen!
  • Scherpe prijzen en vooraf een duidelijke offerte!
     

Wij zijn altijd te bereiken op 010 - 477 75 96!

Alhra Kozijnen is een onderdeel van de Alhra Groep. Dit dynamische bedrijf houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten aluminium- en kunststof kozijnen. Zo leveren en monteren wij naast ramen en deuren o.a. ook schuifpuien, vliesgevels, luifels, terrashekken, serres, windschermen en ventilatieroosters. Ons bedrijf heeft gekwalificeerde medewerkers die de leveringen en werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren. 

Kozijnen Rotterdam - Alhra Kozijnen

Alhra Kozijnen Rotterdam is dé kozijnenspecialist in de regio Rotterdam. Hierbij leveren we aluminium kozijnen en kunststof kozijnen op maat en naar wens van onze klanten. Naast aluminium- en kunststof kozijnen leveren we ook diverse andere kozijnproducten. Denk hierbij aan diverse soorten gevelbekleding, luifels, serres, terrasoverkappingen, windschermen, zonwering, horren en ventilatieroosters. Deze producten leveren wij allen snel en tegen een scherpe prijs in onze regio Rotterdam. Kleur kiezen? Probeer de kozijn simulator.

Voor het kopen van één simpel kozijn tot de begeleiding van een groot project waar maatwerk vereist is. 

 

Alhra Kozijnen levert meer dan alleen ramen en deuren

Kunststof kozijnenNaast de kozijnen leveren wij advies en zoeken wij altijd naar de beste oplossing! Wij leveren aan particulieren en de klein tot middelgrote aannemerij in zowel de nieuwbouw, als renovatie van utiliteit en woningbouw. Hierbij kunnen wij gebruik maken van diverse profiel types en combinaties voor toepassingen in woningen, winkels, sporthallen, kantoren, scholen, liftschachten enz.

 

 "Ik ontvang graag een scherpe offerte voor nieuwe kozijnen!"
LET OP: Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend! U zit dus nergens aan vast.